Locatie :
Oosterhamrikkade 8
9714BB Groningen

Salmagundi’s

Wat vind ik bij jou?
Je vindt bij ons stoere authentieke meubels uit alle windstreken: mooie mix van vintage, industrieel en een tikje bohemien. Ook hebben we leuke woonaccessoires en kleine cadeautjes, leuk om te geven of zelf te houden. We zijn een winkel/werkplaats en restaurant onder één dak. Je kunt bij ons heerlijk eten (gerechten geïnspireerd op de Midden Oosterse/mediterrane keuken), de sfeer is casual/gezellig en groen (we hebben maar liefst 120 kamerplanten). Ook als je een tafel wilt laten maken van oud hout ben je bij ons op het juiste adres!

Wat vind je het leukste aan je onderneming?
Het leukste aan onze onderneming is dat we een bedrijf met een verhaal zijn. Een sociale onderneming waar plek is voor nieuwe Groningers met ambities in de horeca. Ook verwelkomen we mensen die een beschutte werkplek nodig hebben. Samen vormen we een prachtig divers team en maken we de mooiste dingen en gerechten.
Ons motto: a community works wonders, we zien mensen opbloeien!

Wie moet er bij jou komen?
Oud & jong, alle kleuren en nationaliteiten. We celebrate diversity!

Wat is het leukste compliment dat je hebt gekregen?
“Dit is een plek met een ziel”

Wat maakt jou Lutje?
Persoonlijk contact, aandacht, tijd voor een praatje. Een feest/borrel/meeting afgestemd op jouw wensen is één van onze visitekaartjes. Mensen zijn vaak blij verrast.