In de webshop vind je de Lutje Lokale Cadeaukaart. Je koopt bij Stichting Lutje Lokaal. De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door Stichting Lutje Lokaal uitgegeven cadeaukaart. Door de cadeaukaart te gebruiken aanvaard je onderstaande productvoorwaarden en verbind je jezelf ertoe deze na te leven. 

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassingen op alle door Lutje Lokaal uitgegeven cadeaukaarten, in welke fysieke of digitale verschijningsvorm dan ook.
 2. De digitale cadeaukaart heeft een waarde van minimaal €12,50 en verder elke gewenste waarde en is voorzien van een unieke 16-cijferige code en QR-code. Alleen originele cadeaukaarten kunnen worden ingewisseld. Beschadigde of anderszins onbruikbaar geworden kaarten kunnen niet worden besteed of omgewisseld. In geval van verlies, diefstal of onbevoegd gebruik door derden van deze unieke code vindt geen vergoeding of vervanging plaats. Neem in deze gevallen contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.
 3. De cadeaukaart kan in meerdere keren worden uitgegeven en is niet inwisselbaar voor contant geld. Ook de restwaarde is onder geen beding inwisselbaar voor geld.
 4. Iedere cadeaukaart is twee jaar geldig vanaf de uitgiftedatum. Na de vervaldatum kan de cadeaukaart niet meer worden gebruikt. De geldigheidsduur is na te kijken via de saldochecker op benelux.ccvconnect.eu. Na deze twee jaar vervalt elke aanspraak op het saldo op de cadeaukaart.
 5. Het saldo en de uitgiftedatum van de cadeaukaart zijn te vinden via de saldochecker op benelux.ccvconnect.eu. De datum die hier wordt aangegeven is leidend voor de geldigheid.
 6. Bij (poging tot) fraude en/of misbruik met de cadeaukaart, daaronder mede te verstaan het proberen te verzilveren van de cadeaukaart door falsificatie zal hiervan direct aangifte worden gedaan bij de justitiële autoriteiten en is Stichting Lutje Lokaal volledig gerechtigd haar volledige schade te verhalen.
 7. Contante betaling van (meerdere) cadeaubonnen is niet mogelijk.
 8. Stichting Lutje Lokaal is geen partij bij de koopovereenkomst tussen gebruiker van de cadeaukaart en betreffende deelnemende ondernemer. Stichting Lutje Lokaal is niet verantwoordelijk voor de aankoop van producten die door een gebruiker van de cadeaukaart bij een desbetreffende deelnemende ondernemer zijn gekocht. Hiervoor wordt verwezen naar de voorwaarden van de desbetreffende deelnemende ondernemer.
 9. Stichting Lutje Lokaal kan deze voorwaarden wijzigen. Het is raadzaam om deze voorwaarden telkens voor het gebruik te raadplegen.
 10. De aangesloten ondernemers waarbij de cadeaukaart is in te wisselen kan op ieder moment worden aangepast. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan het aanbod dat op enig moment op de website zichtbaar is of op enige wijze is afgedrukt.
 11. In het geval van overmacht kan Stichting Lutje Lokaal het inwisselen van de cadeaukaart voor onbepaalde tijd opschorten.
 12. We doen ons uiterste best om jou juist te informeren, maar het kan voorkomen dat de informatie in onze webshop per ongeluk onjuist is. Zodra wij dat merken, zullen we de informatie verbeteren. Als er levertermijnen worden genoemd is dat een indicatie, het kan voorkomen dat jouw bestelling later of eerder aankomt.
 13. Bent u niet tevreden over de aankoop van de Lutje Lokale Cadeaukaart, dan kunt u een klacht indienen. U kunt ons schriftelijk laten weten dat u niet tevreden bent. We horen ook graag wat volgens u een goede oplossing is voor het probleem. We gaan dan graag in overleg met u over de klacht en een mogelijke oplossing. Mochten we er gezamenlijk niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken.