Lokale Zaterdag

Lutje Lokale Zaterdag

Op 26 november vindt de najaarseditie van Lutje Lokale Zaterdag plaats. Een verrassende route langs de leukste ondernemers van Groningen die jou, ieder op hun eigen manier, bedanken voor je steun aan lokaal ondernemend Groningen.


Tijdens Lokale Zaterdag word je als klant in de watten gelegd. Check hiernaast de plattegrond en stel zelf je route samen. Kom je met de auto naar de stad? Parkeer dan op de P+R van Hoogkerk of Haren en krijg een gratis kopje thee of koffie, mét lokaal lekkers!

Nieuwsgierig wat er bij welke onderneming die dag te doen is?
Neem dan hier een kijkje, deelnemers herken je aan het vinkje op de foto.

Klik op de kaart om te vergroten

26 november

Tijdens Lutje Lokale Zaterdag word je bij en door deelnemers op de route verrast met bijvoorbeeld cadeautjes, live-muziek, spelletjes of proeverijen. Ook is er een grote win actie! Vul bij elke aankoop een lootje in en maak kans op één van de zes cadeaupakketten tjokvol cadeaus en cadeaubonnen.

In de straten kom je steltenlopers en cadeau uitdelende dames tegen, ook kan je luisteren naar de vrolijke muziek van de Dixie Feestband en Herbie Blues!

Stel je route samen

Lutje Lokale Zaterdag is bij uitstek een moment Groningen met nieuwe ogen te bekijken. Staan er tussen de deelnemers namen die je nog niet kent? Ga er op uit en bezoek ze. Nog nooit bij dat ene koffie tentje geweest? Plof neer en bestel dat lekkere taartje.

Laat je verrassen en waan je toerist in eigen stad!

. . de mooiste dingen, gewoon om de hoek

– Myron Hamming