Lokale Zaterdag

Lutje Lokale Zaterdag

Lutje Lokaal organiseert twee keer per jaar de Lutje Lokale Zaterdag! Dat is de zaterdag in het laatste weekend van mei (in het voorjaar) en de zaterdag na Black Friday in november.

De eerst volgende Lutje Lokale Zaterdag zal plaatsvinden op zaterdag 25 november. Zet deze alvast in je agenda en plan een dag of weekend Groningen!

25 november 2023

Tijdens Lutje Lokale Zaterdag kom je langs de leukste ondernemers van Groningen die jou, ieder op hun eigen manier, bedanken voor je steun aan lokaal ondernemend Groningen. Deze ondernemingen verrassen jou met bijvoorbeeld cadeautjes, live-muziek, spelletjes of proeverijen. In de straten kom je steltenlopers en cadeau uitdelende gastdames tegen. Ook zijn er verschillende muzikale artiesten die er een feestje van maken in de stad Groningen.


Als start voor de december maand zal deze editie het in teken staan van cadeautjes, geven en verrassen.
Shop, eet, geef een lokaal verhaal!

Stel je route samen

Door onze uitgestippelde routes hoef je niet na te denken over waar je heen moet gaan. Lutje Lokale Zaterdag is bij uitstek een moment Groningen met nieuwe ogen te bekijken. Zoek een thema uit dat bij jou past en laat je verrassen door alle schatten die de Stad te vinden heeft. Staan er tussen de deelnemers namen die je nog niet kent? Ga er op uit en bezoek ze.

. . de mooiste dingen, gewoon om de hoek

– Myron Hamming