Lokale Zaterdag

Lutje Lokale Zaterdag

Op 27 mei vindt dit jaar de voorjaarseditie van Lutje Lokale Zaterdag plaats. Een verrassende route langs de leukste ondernemers van Groningen die jou, ieder op hun eigen manier, bedanken voor je steun aan lokaal ondernemend Groningen.


Tijdens Lokale Zaterdag word je als klant in de watten gelegd. Check hiernaast de plattegrond en stel zelf je route samen. Kom je met de auto naar de stad? Parkeer dan op de P+R van Hoogkerk of Haren en krijg een gratis kopje thee of koffie, mét lokaal lekkers!

Nieuwsgierig wat er bij welke onderneming die dag te doen is?
Neem dan hier een kijkje, deelnemers herken je aan het vinkje op de foto.

Klik op de kaart om te vergroten

27 mei

Tijdens Lutje Lokale Zaterdag word je bij en door deelnemers op de route verrast met bijvoorbeeld cadeautjes, live-muziek, spelletjes of proeverijen. In de straten kom je steltenlopers en cadeau uitdelende dames tegen, ook kan je luisteren naar de vrolijke muziek van de rondwandelende Dixie Feestband!

Stel je route samen

Lutje Lokale Zaterdag is bij uitstek een moment Groningen met nieuwe ogen te bekijken. Staan er tussen de deelnemers namen die je nog niet kent? Ga er op uit en bezoek ze. Nog nooit bij dat ene koffietentje geweest? Plof neer en bestel dat lekkere taartje.

Laat je verrassen en waan je toerist in eigen stad!

. . de mooiste dingen, gewoon om de hoek

– Myron Hamming