Over Lutje Lokaal

Lutje Lokaal is in 2019 ontstaan als tegengeluid op Black Friday en is daarmee de Groningse variant van het uit Amerika overgewaaide Small Business Saturday. De dag waarop de ‘kleine’ ondernemers (voor de niet-Groningers: lutje betekent klein) hun klanten bedanken voor hun steun.

Waar het is begonnen als één event per jaar is het inmiddels uitgegroeid tot een platform van meer dan 90 ondernemers! Lutje Lokaal zet zich het hele jaar in voor die lokale ondernemers van de stad Groningen en voor de bezoekers & stadjers die onze mooie stad komen ontdekken.

Zien we je in Groningen?

Binnen onze stichting zijn DE allerleukste Lokale ondernemingen aangesloten die Groningen tot een levendige stad maken. We laten je graag kennis maken met deze vele gezichten van die unieke ondernemingen. Er is veel te ontdekken in deze mooie noordelijke stad. Beklim de Martinitoren of ga naar Het Forum en kijk je ogen uit!

De Stad met de charme van eep dorp, met de bakker op de hoek, en dat ene nieuwe winkeltje even verderop.

Dit zijn de dames achter de schermen!

Met allemaal een grote liefde voor Groningen, een passie voor ondernemen en ondernemend Groningen. Onze drijfveer de Lokale ondernemers met elkaar te verbinden, ze op de kaart te zetten en iedereen laten zien waarom Groningen zo uniek is.

En wie zijn dit dan precies? Liesbeth runt al 6 jaar met veel liefde Hartendief Groningen. Liesbeth is verantwoordelijk voor o.a. alles wat te maken heeft met de Lutje Lokale Cadeaukaart.

Nardia en Lieve zijn de gezichten achter Mary Jane Boetiek.
Nardia is het aanspreekpunt voor alle deelnemers & de Lutje Lokale Stadsgids.
En Lieve doet alles rondom alle marketing van zowel de events als social media!

Lutje Lokaal wordt gesteund door Gemeente Groningen, Ondernemers Fonds en Groningen City Club