Over Lutje Lokaal

Over Lutje Lokaal

Lutje Lokaal is in 2019 ontstaan als tegengeluid op Black Friday en is daarmee de Groningse variant van het uit Amerika overgewaaide Small Business Saturday. De dag waarop de ‘kleine’ ondernemers (voor de niet-Groningers: lutje betekent klein) hun klanten bedanken voor hun steun.

Waar het is begonnen als één event per jaar is het inmiddels uitgegroeid tot een platform van meer dan 70 ondernemers! Lutje Lokaal zet zich het hele jaar in voor die lokale ondernemers van de stad Groningen en voor de bezoekers & stadjers die onze mooie stad komen ontdekken.

Zien we je in Groningen?

Ontdek Groningen en weet waar je moet zijn voor het shoppen, eten of geven van een lokaal verhaal: daarvoor is Lutje Lokaal. Binnen onze stichting zijn allerleukst lokale ondernemingen aangesloten die Groningen tot een levendige stad maken en we laten je graag kennismaken met deze vele gezichten.
Beklim de Martinitoren of ga naar Het Forum en kijk je ogen uit!

Het bestuur van stichting Lutje Lokaal bestaat uit Hilde Bolks (LiAtelier), Nynke Kloosterman (Diezijner), Marina Bakker & Amber Crommelin (KOKOTOKO) en Nardia van den Poll & Lieve ten Duis (Mary Jane Schoenenboetiek)

Lutje Lokaal wordt gesteund door Gemeente Groningen, Ondernemers Fonds en Groningen City Club