Locatie :
Gedempte Zuiderdiep 39
9711HB Groningen

Wadapartja

Wadapartja Zuiderdiep & Westerhaven in Groningen

Twee vestigingen in Groningen City! Eigenzinnige plekken waar je de gehele dag en deels op ’t Zuderdaip ook de avond van alles kunt doen en beleven; van eten en drinken tot aan winkelen, je laten verrassen door onze muziek of relaxen in onze huiskamer. En het mooiste is, alles wat je ziet is te koop! We hebben een winkeltje, maar ook de lampen, planten, stoelen en de theelepels zijn te koop.

Bij ons is iedereen welkom. Dat is het mooist aan Wadapartja, als onze uitstraling en menukaart jou aanspreken, moet je zeker eens binnenstappen. De leukste complimenten die wij krijgen, gaan over de medewerkers. Dat zij altijd vriendelijk zijn en goede kwaliteit leveren aan de gasten.

Het leukste aan Wadapartja vind ik zelf het terras. Op beide locaties zit je nagenoeg de gehele dag lekker in de zon en valt er van alles te zien. Op Westerhaven zit je iets rustiger, op Zuiderdiep is het een mooie onderbreking voor het winkelend publiek in het hartje centrum. Het moment wanneer de dag overgaat in de avond vind ik zelf het meest sfeervol op het Zuiderdiep.

Bij Wadapartja houden we van lokaal. Biertjes van Baxbier, Eggens en Martinus, koffiebonen van Koffiestation Groningen, brood van Groningse bakker Luuk en een aantal groenten van de Eemstuin, een biodynamische kwekerij uit Uithuizermeeden of van de streekboer Boer & Chef. Dat maakt ons Lokaal, samen met onze leveranciers!

Groetjes, Margreet & Gezinus