Locatie :
Korenstraat 2
9712LX Groningen

Omni – All Around Food

Bij OMNI kom je voor 100% desembrood, cakes, cookies en taart, quiche, soep, spreads paté’s en meer. We produceren alles zelf, seizoensgebonden, biologisch en lokaal, met focus op smaak en kwaliteit, zonder kunstmatige toevoegingen. We verkopen ook de producten van onze lokale leveranciers: gelijkgestemde en gepassioneerde boeren, groente- en fruittelers, koffiebranders en kaas- en zuivelmakers (en dus geen groothandelaren).

OMNI is opgezet door Dorien en Monique, beiden gedreven door een diepe passie voor eten, van de inkoop en productie tot het delen ervan met anderen. In maart 2020 openden we onze microbakkerij, eetwinkel en lunchcafé OMNI – all around food in het Ebbingekwartier in Groningen. Sinds 15 november 2023 is ons lunchcafé voor onbepaalde tijd gesloten. De winkel blijft gewoon open van woensdag tot en met zaterdag en besloten bijeenkomsten en catering blijven mogelijk.

Onze werkwijze is persoonlijk en bewust. Al onze gerechten en producten zijn gemaakt op onze eigen locatie, om de kortste weg van veld naar tafel te garanderen. We hebben direct contact met boeren, telers, kaasmakers en andere specialisten om de beste lokale producten tegen een betaalbare prijs te kunnen bieden. Zoals OMNI betaamt is er altijd zowel een plantbased, vegetarische als vlees optie.

We nodigen je graag uit om langs te komen en een kijkje te nemen. Heb je vragen over onze producten of mogelijkheden? Maak vooral een praatje met ons. Dat vinden we leuk en ervaring heeft ons geleerd dat in overleg bijna alles mogelijk is.