Locatie :
Zwanestraat 29
9712CJ Groningen

Diezijner

Diezijner

Word jij mega blij van eerlijk geproduceerde producten, winkel je graag bewust en wil je de wereld stapje voor stapje beter maken? In Nynkes kleurrijke winkel Diezijner vind je een eclectische mix van duurzame en eigenwijze dames- en kinderkleding, zero waste lifestyle en (lokaal)design. Er is ook een klein hoekje voor de Diezijner mannen.

Ons assortiment kenmerkt zich door aandacht voor het maakproces, de makers, de wereld en voor jou! Wij kiezen onze producten met zorg uit; van ansichtkaart tot jas. Fijne kleuren en patronen in mooie duurzame materialen en leuke hebbedingen die aandacht uitstralen.

We besteden veel aandacht aan het mooi presenteren en etaleren. Het plaatje wat ik in mijn hoofd bedacht heb bij jou tot leven zien komen en daar beide heel blij van worden – daar doe ik het voor. In de gesprekken met de klant komt regelmatig de uitspraak “Daar staat je naam op” voorbij als de outfit perfect past bij de klant en haar persoonlijkheid. Ik maakte eens mee dat een klant een jurkje vond dat haar op het lijf geschreven was én ook nog eens letterlijk haar neem had. Inpakken en wegwezen dus 😊

Het leukste compliment dat ik ooit kreeg

“Deze winkel ontdek je opeens en dan wil je nooit meer anders”.  Deze hoor ik ook regelmatig “Ik hou helemaal niet van winkelen, maar hier vind ik het heel leuk”. De leukste complimenten zijn de complimenten die we het vaakst horen en dat is dat er zo’n fijne ongedwongen sfeer in de winkel hangt en dat de collectie zo ontzettend leuk is. Een snoepwinkel, een walhalla aan leuke dingen.

Mijn ultieme Lutje Lokaal tip

Groningen is zo’n ontzettend leuke stad, propvol leuke ondernemers en allemaal op loopafstand. Dus ga vooral een onverwacht straatje in of sla eens een andere hoek om. Onverwachte straatjes zijn bijvoorbeeld de Steentilstraat waar je bij De Kult, fijn thee met een blik koekjes kan nuttigen en er staat altijd een vegan maaltijd op het menu. Of de kinderwinkel Miskmask met voornamelijk kinderkleding uit eigen atelier. Of de Oude kijk in ’t jat waar je overal goed kan lunchen en waar je leuke tweedehands winkels en speciaalzaken vindt. En slalom eens door de Grote Kromme Elleboog voor je de Zwanestraat inslaat.

Tot ziens bij Diezijner,

Nynke Kloosterman