Locatie:

Oostkant-Oosterstraat-e.o.

Oosterstraat 27

9711NV Groningen

KOKOTOKO

Dé plek waar je duurzaam kunt shoppen

KOKOTOKO is dé winkel waar je met een gerust hart duurzaam kunt shoppen. Dan hebben we het niet alleen over duurzame mode. Maar ook al onze andere producten zijn met zorg, aandacht en liefde voor het leven en onze toekomst gemaakt. Dat betekent dat vrijwel het gehele assortiment fair trade en biologisch gecertificeerd is, en milieubewust geproduceerd wordt.

Je vindt er onder andere duurzame kleding voor mannen en vrouwen en accessoires voor je outfit. Er is meer. Zoals handige milieuvriendelijke artikelen voor in je huishouding en lokale producten zoals kaartjes en posters van Groningse ontwerpers. Ook kun je bij ons af en toe deelnemen aan verschillende workshops, die allemaal in het teken staan van duurzaamheid.

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Wonen, Lifestyle & Accessoires Een fijn thuis; jouw plek waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Ingericht naar jouw smaak, met dingen waar je blij van wordt. Breng een bezoekje aan een van de interieurwinkels van Groningen en laat je inspireren door het brede assortiment en het deskundige advies. Hier kan je eindeloos testen, combineren…

Ontdek het evenement