Locatie:

Oostkant-Oosterstraat-e.o.

Oosterstraat 27

9711 NV Groningen

KOKOTOKO

Tijdens Lutje Lokale Zaterdag hebben we home made lekkers en een drankje voor je klaarstaan waar je van kunt genieten met op de achtergrond de live muziek van de band Folkyah! Ook geven we bij de kassa een heerlijk stukje zeep mee van de Dutch Soap Sisters. 

Dé plek waar je duurzaam kunt shoppen

KOKOTOKO is dé winkel waar je met een gerust hart duurzaam kunt shoppen. Dan hebben we het niet alleen over duurzame mode. Maar ook al onze andere producten zijn met zorg, aandacht en liefde voor het leven en onze toekomst gemaakt. Dat betekent dat vrijwel het gehele assortiment fair trade en biologisch gecertificeerd is, en milieubewust geproduceerd wordt.

Je vindt er onder andere duurzame kleding voor mannen en vrouwen en accessoires voor je outfit. Er is meer. Zoals handige milieuvriendelijke artikelen voor in je huishouding en lokale producten zoals kaartjes en posters van Groningse ontwerpers. Ook kun je bij ons af en toe deelnemen aan verschillende workshops, die allemaal in het teken staan van duurzaamheid.

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Welkom in Groningen! Ontdek de stad door de ogen van een toerist. Laat je door Lutje Lokaal meenemen langs de leukste ondernemers die Groningen rijk is en shop, eet, geef een lokaal verhaal! Lutje Lokaal is organisator van Lutje Lokale Zaterdag. Ontstaan als tegengeluid op Black Friday op de laatste zaterdag van november. Inmiddels uitgegroeid…

Ontdek het evenement