Locatie:

Centrum-Zwanestraat-e.o.

Zwanestraat 27

9712CJ Groningen

Woonzooi

Bij aankoop vanaf €50,- krijgt u tijdens Lutje Lokale Zaterdag een heerlijke huisparfum van Plantes & Parfums t.w.v. €20,- cadeau. Verfijn je Interieur voor de winter met de mooiste accessoires van Woonzooi.

Welkom

Halverwege de Zwanestraat in hartje Groningen vind je Woonzooi; volgens kenners misschien wel de leukste woonwinkel van de stad. Aan het roer van dit prachtig etablissement staat Carmen Cazemier.

Deze enthousiaste doorpakker met een groot gevoel voor styling en een achtergrond in de bloembinderij weet als geen ander te combineren en inspireren. Woonzooi is dé specialist op het gebied van handmade producten om het interieur te verfraaien.

Je vindt er een eclectische mix van stijlen en producten, van hip en modern tot klassiek en brocante, een ieder vindt er wel iets naar zijn smaak. De gevoerde merken zijn veelal van Nederlandse of Deense bodem. Woonzooi staat tevens bekend om zijn uitgebreide collectie kussens voor in- en exterieur.

Daarnaast kan je er terecht voor plaids, keramiek, vazen, lampen en nog veel meer moois om je huis te stylen. Ook bijzonder, het aanbod van de met zorg geselecteerde planten.

Kom ook een kijkje nemen en maak het mooi met Woonzooi!

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Wonen, Lifestyle & Accessoires Een fijn thuis; jouw plek waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Ingericht naar jouw smaak, met dingen waar je blij van wordt. Breng een bezoekje aan een van de interieurwinkels van Groningen en laat je inspireren door het brede assortiment en het deskundige advies. Hier kan je eindeloos testen, combineren…

Ontdek het evenement