Locatie:

Centrum-Zwanestraat-e.o., Zuidkant-Folkingestraat-e.o.

Vismarkt 26

9711KT Groningen

Wijsneus

Wie is Wijsneus?
Wijsneus, al sinds 2007 een begrip onder de stadjers, is een family concept store in hartje Groningen. Van kleding tot speelgoed, boeken, accessoires en sieraden. We beloven je altijd originaliteit, kwaliteit en service. We inspireren je graag met vooruitstrevende makers, unieke items, duurzame merken en tijdeloze designs. Dit doen we het allerliefste live, in onze winkel op de Vismarkt in Groningen. Maar natuurlijk ook 24/7 online, voor de rest van Nederland.

Deze pracht plek is met heel veel liefde en aandacht opgebouwd door Sannie en sinds 1 augustus 2021 is het aan mij om dit met dezelfde ingrediënten voort te zetten. Wat een eer! Deze winkel is voor mij altijd hét ultieme voorbeeld geweest, hoe retail moet zijn. Het concept, de sfeer, de mensen. Elke ochtend fiets ik richting de Vismarkt met een grote grijns van oor tot oor, dit voelt als thuiskomen.

Bij Wijsneus doen we alles met volle overgave, altijd met een flinke portie liefde en aandacht - wij zijn Wijsneus. Zo vind je onze Elien regelmatig thuis aan de knutsel voor de mooiste etalages, zelfs haar meubels vinden af en toe op magische wijze hun weg naar de Vismarkt. De artistieke invloeden komen van Lotte. Haar oog voor beeld en woord leveren unieke vondsten op. Mooie materialen, de perfecte snit, originele ontwerpen; daar worden we allemaal blij van bij Wijsneus.

Samen met mij begonnen er nog drie andere, hele belangrijke spelers aan het Wijsneus-avontuur. Mijn man Niels en onze kinderen Oliver (4) en Kate (1). Wijsneuzen pur sang. Je zult hen ongetwijfeld regelmatig treffen in de winkel waar Oliver graag zijn inpak skills aan je demonstreert. Kate eet liever een krentenbol op het bankje voor de winkel, haar favoriete plekje. Over Niels grap ik geregeld dat hij mag komen opdraven voor de huishoudelijke klusjes, maar eerlijk is eerlijk: zonder hem was deze droom geen werkelijkheid geworden.

Tot snel, in de winkel!

Liefs,

Hanneke

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Wonen, Lifestyle & Accessoires Een fijn thuis; jouw plek waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Ingericht naar jouw smaak, met dingen waar je blij van wordt. Breng een bezoekje aan een van de interieurwinkels van Groningen en laat je inspireren door het brede assortiment en het deskundige advies. Hier kan je eindeloos testen, combineren…

Ontdek het evenement