Locatie:

Oostkant-Oosterstraat-e.o.

Carolieweg 13

9711LP Groningen

Stardust

Tijdens Lutje Lokale Zaterdag zorgen we, zoals altijd, voor een goede vibe en staat een heerlijk drankje voor je klaar!

Stardust in drie woorden: uniciteit, zelfvertrouwen en kwaliteit. Het stoffige beeld van vintage kleding is verleden tijd. Stardust laat zien dat vintage kleding schoon is, hoogwaardige kwaliteit heeft en vooral heel stijlvol is. Het geeft jouw look een eigen karakter én je draagt bij aan een duurzame modewereld.

Naast vintage kleding werkt Stardust met lokale modemerken en vooruitstrevende merken met een duurzaam karakter: duurzaam geproduceerde 925 zilver en gold plated sieraden, hoge kwaliteit zonnebrillen, vegan skincare, 100% in Frankrijk geproduceerd unisex parfum, tassen van gerecyclede plastic flessen, lokaal handgemaakte kledingstukken gemaakt van reststoffen.

Geselecteerde vintage kleding, duurzame modelabels, heren, dames, unisex, je vindt het allemaal in de Stardust store en online.

Als Starduster word je geïnspireerd om te gaan ontdekken, out of the box te denken en volledig jezelf te zijn. Doe mee met de reis en join de community, wordt een Starduster.

Love,

Kirsten & Maria

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Welkom in Groningen! Ontdek de stad door de ogen van een toerist. Laat je door Lutje Lokaal meenemen langs de leukste ondernemers die Groningen rijk is en shop, eet, geef een lokaal verhaal! Lutje Lokaal is organisator van Lutje Lokale Zaterdag. Ontstaan als tegengeluid op Black Friday op de laatste zaterdag van november. Inmiddels uitgegroeid…

Ontdek het evenement