Locatie:

Westkant-Brugstraat-e.o.

Brugstraat 23

9712 AB Groningen

Muts

Tijdens Lutje Lokale Zaterdag krijg je een toffe goodiebag bij €50,- of meer en speculaaspop voor iedere klant. 

Welkom bij Muts Fashion.

Laat ik mij eerst even voorstellen.

Mijn naam is Eva ten Hoor. Ik ben opgegroeid in een ondernemers gezin. Mijn ouders zijn via enkele omwegen in de textiel terechtgekomen. Samen hebben zij een mooi modebedrijf opgebouwd met uiteindelijk 19 vestigingen door heel Noord Nederland.

In de loop der jaren hebben mijn 3 broers en mijn zus meegewerkt in het bedrijf. Samen met mijn jongere broer hebben we uiteindelijk het bedrijf overgenomen. Na een aantal jaren heb ik besloten om mijn eigen weg te gaan en zo is Muts Fashion geboren op 28 februari 2016.

De collectie stel ik zelf samen door regelmatig naar Parijs te rijden. Hier vinden wij de mooiste mode die niet overal hangt! Kleine oplagen en als het op is, komt er weer iets nieuws, dus geen massa mode. Daarnaast hebben we een aantal leuke merkjes zoals Red Button, Miracle of Denim, Khujo, Gipsy, Typical Jill en Raizzed.

Kortom, vaak binnen wandelen, dan vind je de mooiste items!

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Welkom in Groningen! Ontdek de stad door de ogen van een toerist. Laat je door Lutje Lokaal meenemen langs de leukste ondernemers die Groningen rijk is en shop, eet, geef een lokaal verhaal! Lutje Lokaal is organisator van Lutje Lokale Zaterdag. Ontstaan als tegengeluid op Black Friday op de laatste zaterdag van november. Inmiddels uitgegroeid…

Ontdek het evenement