Locatie :
Zwanestraat 25
9712CJ Groningen

Musjes Kinderwinkel

Grote en kleine kinderen worden instant vrolijk in de winkel van Musetta. Musjes Kinderwinkel is dé plek voor alles wat je nodig hebt voor je (toekomstige) baby, je kinderen en kleinkinderen én waar je altijd slaagt voor een supertof (kraam)cadeau. Veel kleur, zachte, natuurlijke én duurzame materialen en bij elk product een eerlijk verhaal.

Kleding, speelgoed, verzorging, ergonomische draagsystemen, zero-waste producten en super leuke hebbedingetjes voor de kinderkamer. Elk product dat ik uitzoek, wordt uitgezocht met het instinct van een moeder (of vader, maar ik ben nou eenmaal zelf een moeder). En als je dat als leidraad neemt, dan gaat het niet om zoveel mogelijk geld verdienen of mensen zoveel mogelijk spullen aansmeren. Dan gaat het erom precies dátgene te vinden dat past bij de ontvanger: een kindje. Voor het achterhalen wat dat kindje gelukkig maakt, nemen we graag de tijd want bij ons draait het om de kinderen.

Het leukste compliment dat ik ooit kreeg

Dat er een heel klein manneke, een jaar of 4 zal hij geweest zijn, naar me toekwam in de winkel en vroeg: “Mag ik misschien een keertje blijven logeren? Ik zou de hele nacht willen spelen hier”.

Mijn ultieme Lutje Lokaal tip

Kom langs bij al die mooie winkels die Groningen heeft en stel eens vragen aan de ondernemers die je daar treft. Niet over een product, maar over henzelf. Waarom zij – kort geleden nog bemoeilijkt door corona – toch elke dag met plezier hun deuren voor je openen. Elke Lutje ondernemer en hun team staat elke dag voor jou klaar. Dat de kassa moet rinkelen is omdat ze moeten eten, maar voor geen enkele Lutje ondernemer is dat een drijfveer. Hun verhalen zullen je roeren.

Heb je nog een leuke anekdote?

De dochter van één van mijn teamleden zit op dezelfde school als mijn kinderen. Laatst had haar dochter een jurkje aan die bij Musjes vandaan komt. Een andere moeder zei: “Wat een mooie jurk heb je aan!”, waarop de dochter van mijn teamlid zei: “Ja! Die komt uit de winkel van mijn moeder”. En zo is het. Ik mag dan de eigenaar zijn van Musjes Kinderwinkel, maar de winkel is van ons allemaal ❤

Tot ziens bij Musjes Kinderwinkel