Locatie:

Noordkant-Ebbingestraat-e.o.

Nieuwe Ebbingestraat 19

9712NC Groningen

YourDailyTeaCup

YourDailyTeaCup is ontstaan vanuit passie, een passie van mij; Rensina Steursma. Al jaren verzamel ik theezakjes, drink ik liters thee en vind ik het leuk om nieuwe smaken te ontdekken. Ik merkte steeds vaker het grote kwaliteitsverschil tussen bijvoorbeeld thee uit de supermarkt en thee van speciaal zaken of luxere merken.

Tijdens mijn opleiding aan het Cibap, en met name het examenjaar, ben ik dieper ingegaan op thee, de theesoorten en speciaalzaken. Ik besloot om mijn eigen onderneming op te starten, een heuse belevingsstore waar je kwalitatieve theeën, mooie theepotten en ander leuks vindt. Want dit is iets wat ik heel erg mis in het Noorden van het land.

Rensina, inmiddels theesommelier, had naast de webshop, workshops en markten nog een grote droom; een echte winkel. Toen ze Wim leerde kennen als wederverkoper van de thee in zijn winkel kwam dit in een stroomversnelling terecht. En zo is Groningen sinds 1 maart 2020 een echte theebelevingsstore rijker! Vandaar dat wij YourDailyTeaCup nu samen runnen.

Thee Belevingsstore

Thee is echt opkomend, het is gezonder dan koffie en erg veelzijdig. Ik verwacht dat thee net als koffie, een bijzondere plaats gaat innemen in de winkel- en horecagelegenheden. Helaas is dit nog nauwelijks te vinden in het Noorden van Nederland, maar daar brengt YourDailyTeaCup verandering in. In de (web)winkel verkopen we bijzondere theeën met speciale smaken en mooie verpakkingen. Aangevuld met mooi servies, theekoppen, theepotten en lekkers voor bij de thee, kunt u bij ons terecht voor de gehele theebeleving.

Producten en activiteiten

Als basis hebben we maar liefst 81 kwalitatieve losse theesoorten in ons assortiment en dit zal vast snel uitbreiden. Ook hebben wij een groeiend aantal biologische theeën in onze collectie. Deze basis hebben we aangevuld met kwalitatieve theeën in een mooie, bijzondere verpakking zodat je kunt genieten van het gemak van theezakjes, maar tegelijk kwalitatieve thee kunt drinken. Deze verpakkingen zijn tevens een echte eyecatcher in je keuken of leuk als cadeautje.

De thee is aangevuld met mooi servies, verschillende soorten theepotten en allerlei blikken en accessoires om zo een goed kopje thee te kunnen zetten. We werken graag samen met kleine & lokale ondernemers en zijn altijd opzoek naar mooie merken om toe te voegen. Regelmatig worden er dan ook nieuwe producten aan de collectie toegevoegd of worden er thee (cadeau)pakketten ontwikkeld, vanuit YourDailyTeaCup maar ook samen met andere ondernemers.

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Wonen, Lifestyle & Accessoires Een fijn thuis; jouw plek waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Ingericht naar jouw smaak, met dingen waar je blij van wordt. Breng een bezoekje aan een van de interieurwinkels van Groningen en laat je inspireren door het brede assortiment en het deskundige advies. Hier kan je eindeloos testen, combineren…

Ontdek het evenement