Locatie:

Centrum-Zwanestraat-e.o.

Zwanestraat 22

9712 CM Groningen

Roezen

Op Lutje Lokale Zaterdag ligt er een klein cadeautje voor de klanten bij de kassa

Wie is Roezen?
Roezen biedt alles om in luxe te genieten van uw momenten van rust. Wij zijn de enige speciaalzaak in het noorden van Nederland met verschillende merken in handdoeken, beddengoed, badjassen, homewear en pyjama's voor dames én heren. Onze fijne stoffen, duurzame materialen en mooie producten worden met uiterste zorg geselecteerd. Onze merken staan voor kwaliteit en comfort. Wij letten op de materialen, hoofdzakelijk katoen, modal en linnen, en eerlijke produktiemethodes.

Bij Roezen heeft u ruime keuze uit onder andere de prachtige merken Dommelin, SNURK! Kardol, Beddinghouse, Bella Donna, Vandijck, Cawö, Vossen, Elaiva, Ambassador, Huber, NANSO, MEY, Khasto, JOOP!

Bij het verpakken houden we de "footprint" zo laag mogelijk. In de winkel verpakken we de artikelen in kraftpapier en krijgt U een tas van kraftpapier. In de webshop hergebruiken we de verpakkingen van de leveranciers zo veel mogelijk en verpakken we ook veel in kraftpapier.

Jong en oud kan bij ons terecht voor de thuis-, en relaxmomenten. Onze winkel heeft een sfeervolle, moderne uitstraling waar we aandacht voor onze klanten hebben die onder het genot van een kopje koffie of thee onze collectie kunnen bewonderen. Kom je gauw een keertje kijken?

Simone & Robert

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Welkom in Groningen! Ontdek de stad door de ogen van een toerist. Laat je door Lutje Lokaal meenemen langs de leukste ondernemers die Groningen rijk is en shop, eet, geef een lokaal verhaal! Lutje Lokaal is organisator van Lutje Lokale Zaterdag. Ontstaan als tegengeluid op Black Friday op de laatste zaterdag van november. Inmiddels uitgegroeid…

Ontdek het evenement