Locatie:

Westkant-Brugstraat-e.o.

Grote Kromme Ellenboog 14

9712BK Groningen

Pluimage

Wie is Jacquelien van Pluimage?
In het vormgeven van sieraden heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt.  De nodige ambachtelijke kennis heb ik opgedaan bij Jasper Touwen en in 1989 heb ik  het staatsexamen voor  goudsmid/edelsmid gedaan. Mijn verdere ontwikkeling is gevormd door interesse en door heerlijk in mijn  werkplaats te werken. Wat zowel het edelsmeden als het werken met andere materialen omvatte.  Ik exposeerde in Nederland en verkocht in binnen en buitenland.

Eind 1989 heb ik Pluimage geopend om in Groningen meer  te laten zien van wat er in Nederland gebeurde op sieradengebied. De eerste jaren organiseerde ik naast de vaste collectie een aantal  exposities per jaar.

Ik ben  altijd blijven ontwerpen en heb mijn werk steeds in Pluimage en daarbuiten verkocht.
De laatste paar jaar heb ik mijn eigen ontwikkeling in het vormgeven weer meer op het 1e plan gezet, en heb in 2015 en 2016 in Nederland en Spanje geëxposeerd.

De materialen waar ik mee werk kunnen erg verschillend zijn. In aanvang waren dat minder gebruikelijke materialen.  M.n. van tuinslang heb ik vele sieraden gemaakt. In Pluimage is dat steeds meer goud en zilver geworden.  De laatste jaren ben ik opnieuw andere materialen, met name touw, gaan verkennen.

Ook  medewerkster Marjo van den Bekerom, is sieraadontwerpster en goudsmid. Zij geeft workshops edelsmeden in haar eigen atelier. Door onze vakkennis en de jarenlange ervaring kunnen wij de klanten goed adviseren en goed inspelen op persoonlijke wensen. We doen dat met veel plezier.

Tot ziens bij Pluimage ❤

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Wonen, Lifestyle & Accessoires Een fijn thuis; jouw plek waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Ingericht naar jouw smaak, met dingen waar je blij van wordt. Breng een bezoekje aan een van de interieurwinkels van Groningen en laat je inspireren door het brede assortiment en het deskundige advies. Hier kan je eindeloos testen, combineren…

Ontdek het evenement