Locatie:

Westkant-Brugstraat-e.o.

Aweg 2

9718 CS Groningen

Pernikkel

Tijdens Lutje Lokale Zaterdag is er een culinaire verrassing in de avond. Gratis twee glazen wijn bij de kaasfondue! Vanaf twee personen. 

Welkom
Pernikkel is hét restaurant in Groningen voor troepvrij, huisgemaakt en lokaal eten en drinken. Je kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch en een borrel. Ons doel is simpel: 100% tevreden gasten en werknemers. Alle mensen die Pernikkel bezoeken willen we een dikke glimlach bezorgen.

Troepvrij
Wij koken troepvrij: geen pakjes, zakjes, poeders en e-nummers. Gewoon zoals het hoort. Troepvrij eten is super lekker en ook nog eens het beste voor je gezondheid.
Huisgemaakt
Troepvrij en huisgemaakt eten gaan hand in hand. In onze keuken werken we met verse en biologische producten. Alles is huisgemaakt. Door onszelf of door een van onze partners.
Lokaal
Lokaal zaken doen is de norm. Zo steunen we de lokale economie. Al onze partners hebben hetzelfde doel: mooie, ambachtelijke producten van hoge kwaliteit.

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Welkom in Groningen! Ontdek de stad door de ogen van een toerist. Laat je door Lutje Lokaal meenemen langs de leukste ondernemers die Groningen rijk is en shop, eet, geef een lokaal verhaal! Lutje Lokaal is organisator van Lutje Lokale Zaterdag. Ontstaan als tegengeluid op Black Friday op de laatste zaterdag van november. Inmiddels uitgegroeid…

Ontdek het evenement