Locatie:

Noordkant-Ebbingestraat-e.o.

Korenstraat 2

9712LX Groningen

Omni All Around Food

De drijvende krachten achter Omni All Around Food zijn wij, Dorien en Monique. Beiden worden we gedreven door een diepe passie voor eten, van de inkoop en productie tot het delen ervan met anderen. Samen runnen we sinds juni 2019 het terras van de theeschenkerij in de Prinsentuin Groningen. In maart 2020 openden we onze eetwinkel en lunchcafé Omni - all around food in de Hortusbuurt- Ebbingekwartier in Groningen.

Omni is een deli, micro bakery en lunchcafé in één. Wij werken met lokale en biologische ingrediënten, voornamelijk uit Groningen en omstreken, waarmee we ambachtelijke producten van hoge kwaliteit maken. Onze passie ligt in het opbouwen en delen van vakmanschap en kennis. Met als doel om bij te dragen aan het behoud van verschillende lokale ingrediënten en het maken van nieuwe producten.

Naast onze focus op duurzame inkoop concentreren we ons op de bereiding van gezonde en lekkere producten, zonder toevoegingen. Al onze gerechten en broodjes zijn huisgemaakt, op onze eigen locatie, om de kortste weg van veld naar tafel te garanderen. We hebben direct contact met boeren, telers, kaasmakers en andere specialisten om de beste lokale producten tegen een betaalbare prijs te kunnen bieden.

Onze werkwijze is persoonlijk en bewust. We nodigen je graag uit om langs te komen en een kijkje te nemen. Heb je vragen over onze producten of eventuele mogelijkheden? Maak vooral een praatje met ons. Dat vinden we leuk en ervaring heeft ons geleerd dat in overleg bijna alles mogelijk is.

Kom je gauw langs?

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Wonen, Lifestyle & Accessoires Een fijn thuis; jouw plek waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Ingericht naar jouw smaak, met dingen waar je blij van wordt. Breng een bezoekje aan een van de interieurwinkels van Groningen en laat je inspireren door het brede assortiment en het deskundige advies. Hier kan je eindeloos testen, combineren…

Ontdek het evenement