Locatie:

Oostkant-Oosterstraat-e.o.

Steentilstraat 46

9711 GP Groningen

MiskMask

Tijdens Lutje Lokale Zaterdag staat er een grabbelton met cadeautjes klaar, en zorgen we ook voor een heerlijk hapje & drankje.

Bij MiskMask koop je unieke handgemaakte artikelen voor kinderen en vrouwen. Ria maakt (bijna) alles uit haar collectie baby- en kinderkleding zelf, in de maten 50 t/m 140/146. Handig, want zo kun je kleding op bestelling laten maken én je vindt het nergens anders. Daarnaast vind je hier ook dingen van andere maaksters; onder andere kaarten, haarspeldjes, dameskleding en speelgoed.

Het leuke van mijn handgemaakte kleding vind ik dat klanten enthousiast zijn en vaak weer terugkomen of andere mensen inspireren om langs te komen.

Het leukste compliment dat ik ooit kreeg
Dat mijn kleding zo mooi gemaakt is en dat ouders complimentjes krijgen over de kleding van hun kind. En dat ze dat mij vervolgens vertellen of foto's van hun kind met hun nieuwe kleding laten zien.

Heb je nog een leuke anekdote?
Eén vader komt regelmatig binnenlopen (of ziet iets op Instagram) en zegt dan "Dat setje uit de etalage wil ik!".

Tot ziens bij MiskMask

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Welkom in Groningen! Ontdek de stad door de ogen van een toerist. Laat je door Lutje Lokaal meenemen langs de leukste ondernemers die Groningen rijk is en shop, eet, geef een lokaal verhaal! Lutje Lokaal is organisator van Lutje Lokale Zaterdag. Ontstaan als tegengeluid op Black Friday op de laatste zaterdag van november. Inmiddels uitgegroeid…

Ontdek het evenement