Locatie:

Oostkant-Oosterstraat-e.o.

Oosterstraat 23

9711NN Groningen

Mary Jane Boetiek

Wat vind ik bij jou?
Bij ons vind je een divers aanbod aan unieke damesschoenen. Wij hebben ongeveer 10 tot 15 verschillende merken, geproduceerd in Europa, van prachtige kwaliteit. Daarnaast verkopen wij ook andere accessoires zoals sokken en tassen.

Wie moet er bij jou komen?
Ook onze doelgroep is divers! Van een jonge student opzoek naar vegan schoenen naar een dame van 70 die op een paar naaldhakken de deur uit gaat.

Wat vind je zelf het leukste aan je onderneming?
Dat de onderneming zich onderscheid en haar klanten kan verrassen.

Wat is het leukste compliment wat je gekregen hebt?
Dat dit de 'place to be' is in de schoenenwereld!

Wat maakt jou lutje?
Wij zijn twee dames die liefde hebben voor het ondernemerschap, onze producten maar ook onze stad Groningen. Een zelfstandige onderneming die ontstaan is uit passie en groeit door het enthousiasme van haar klanten.

Wat is jouw ultieme Lutje Lokaal tip?

Vraag bij een Lutje Lokaal ondernemer waar je nog meer lokale pareltjes kan vinden in de stad! Die tips zijn vaak het leukste en de ondernemers zien vaak wel waar ze jou het beste naar toe kunnen sturen :)

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Wonen, Lifestyle & Accessoires Een fijn thuis; jouw plek waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Ingericht naar jouw smaak, met dingen waar je blij van wordt. Breng een bezoekje aan een van de interieurwinkels van Groningen en laat je inspireren door het brede assortiment en het deskundige advies. Hier kan je eindeloos testen, combineren…

Ontdek het evenement