Locatie:

Centrum-Zwanestraat-e.o.

Oude Boteringestraat 1

9712 GA Groningen

Marquant Department

Tijdens Lutje Lokale Zaterdag mag je grabbelen aan de kassa, krijg je een heerlijk geurend amberblokje bij aankoop van een winterjas en staat er een lekker hapje & drankje voor je klaar. 

Welkom
In een authentiek pand in één van de mooiste monumentale straten van Groningen is Marquant-Department gevestigd. In deze winkel staat de persoonlijke benadering centraal.

Veel klanten uit binnen-en buitenland weten de karakteristieke winkel dan ook te vinden. Hier wil je gewoon de mooiste stoffen voelen en passen.

Het merendeel van de merken is fairtrade en exclusief voor Groningen. Merken o.a. Selected Femme, Kuyichi, Armedangels, Penn & Ink, O MY BAG, Matt & Nat, P.F. Candle Co, A Beautiful Story, LangerChen, Giacomo, Knowledge Cotton, King Louie, Armor Lux, Rains, Krakatau.

Kom gezellig langs voor een passend en eerlijk advies onder het genot van een kop koffie of thee!

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Welkom in Groningen! Ontdek de stad door de ogen van een toerist. Laat je door Lutje Lokaal meenemen langs de leukste ondernemers die Groningen rijk is en shop, eet, geef een lokaal verhaal! Lutje Lokaal is organisator van Lutje Lokale Zaterdag. Ontstaan als tegengeluid op Black Friday op de laatste zaterdag van november. Inmiddels uitgegroeid…

Ontdek het evenement