Locatie:

Westkant-Brugstraat-e.o.

Akerkhof 32

9711JC Groningen

Lente

Wij zijn een winkel, met het gevoel van een markt!

Groenten en kruiden-expert

Thomas Bijl (28) runt de winkel samen met Geeske Smit (47), die ook drie keer per week met haar kraam ‘De Marktslager’ op de Vismarkt staat. Thomas is het gezicht van Lente, Geeske ondersteunt hem. Samen beschikken ze over een hele bult kennis. Geeske kan je alles vertellen over de vleeswaren, uiteraard. En Thomas is groenten, fruit en kruiden-specialist.

Verse maaltijden afhalen

En koken, dat doet hij ook in Lente. Verse afhaalmaaltijden, elke dag, vanaf nu. Woensdag waren dat Indonesische Rendang, Shashuka, een Midden-Oosten-gerecht, en salade met buffelmozzarella. „Koken, dat is waar het mij uiteindelijk om gaat”, zegt hij enthousiast. „We gebruiken producten uit de winkel. Er gaat hier niks verloren.”

Verlengstuk van de markt

Een winkel in marktstijl dus. Zo beschrijven de eigenaren Lente. Waarom Grunn hier behoefte aan heeft? „Kijk hoe druk het is op de markt”, zegt Geeske. „Wij zijn een verlengstuk van de markt.” Want het is niet elke dag markt. Maar Lente is vanaf nu wel (bijna) elke dag open.

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Wonen, Lifestyle & Accessoires Een fijn thuis; jouw plek waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Ingericht naar jouw smaak, met dingen waar je blij van wordt. Breng een bezoekje aan een van de interieurwinkels van Groningen en laat je inspireren door het brede assortiment en het deskundige advies. Hier kan je eindeloos testen, combineren…

Ontdek het evenement