Locatie:

Noordkant-Ebbingestraat-e.o.

Rode Weeshuisstraat 7

9712 ET Groningen

Laif & Nuver

Tijdens Lutje Lokale Zaterdag vieren we Groningen Ontwerpt; waarbij ieder jaar een uniek ontwerp gepresenteerd wordt. Dit jaar staat dit in het teken van hittestress en opvang van regenwater.
Wieke Alberts laat zien hoe je op iedere plek regenwater kunt opvangen middels een mooi eigentijds ontwerp.

Laat je bij Laif en Nuver verleiden met de mooiste woonaccessoires om je huis net even dat extra's te geven. Pier stelt een altijd wisselend aanbod samen om zijn gasten te verleiden en je een relaxed gevoel mee te geven tijdens je bezoek aan de winkel.

Wij houden van Groningen en van de stadsbezoekers. We zijn altijd zelf aanwezig in de winkel en vinden dit de leukste en sprankelendste stad van het land.

Het leukste compliment dat ik ooit kreeg
“Ik zou hier willen wonen.”

Mijn ultieme Lutje Lokaal tip
Momenteel een bezoekje aan het dak van het forum om even over de stad te loeren.

Heb je nog een leuke anekdote?
Laatst iemand die ons weer wist te vinden na onze verhuizing van Vismarkt naar het oude pakhuis van de V&D en verzuchtte: “Eindelijk heeft Groningen weer een warenhuis”.

Tot ziens bij Laif en Nuver.

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Welkom in Groningen! Ontdek de stad door de ogen van een toerist. Laat je door Lutje Lokaal meenemen langs de leukste ondernemers die Groningen rijk is en shop, eet, geef een lokaal verhaal! Lutje Lokaal is organisator van Lutje Lokale Zaterdag. Ontstaan als tegengeluid op Black Friday op de laatste zaterdag van november. Inmiddels uitgegroeid…

Ontdek het evenement