Locatie:

Oostkant-Oosterstraat-e.o.

Damsterdiep 38

9711 SM Groningen

Happy Koters

Tijdens Lutje Lokale Zaterdag is het bij ons feest! Kom langs voor schminken, een extra groot speelparcours, wat lekkers voor iedereen en een cadeautje bij je aankopen. 

Welkom!

Wat vind ik bij jou?
Bij ons vind je kwalitatief goede, als nieuw uitziende tweedehands kinderkleding van maat 44 t/m 176. Daarnaast verkoopt Happy Koters (tweedehands) positiekleding, duurzaam speelgoed, draagdoeken en ergonomische draagzakken.

Wat vind je zelf het leukste aan je onderneming?
Het leukste vind ik wel de spelende kinderen in de winkel terwijl de ouders wat leuks uitzoeken. Ook genieten we van de oma’s die kleding voor de kleinkinderen kopen en soms foto’s maken om ter plekke even te appen naar de kinderen om te checken of ze ‘t wat vinden.

Wat is het leukste compliment dat je gekregen hebt?
Laatst zei een meisje dat ze onze winkel zo leuk vindt, dat ze later graag bij ons wil komen werken.

Wat maakt jou lutje?
Wij zijn Lutje Lokaal omdat de Groningers zelf hun (kinder)kleding bij Happy Koters inbrengen voor een nieuwe draagronde. De tweedehands kleding die wij verkopen is dus veelal gedragen door Lutje (kleine) Groningers!

Wat is jouw ultieme Lutje Lokaal tip?
Volg je favoriete locals op de socials en vertel erover aan je vrienden. Zo blijven de locals sterk en kun je ervan blijven genieten.

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Welkom in Groningen! Ontdek de stad door de ogen van een toerist. Laat je door Lutje Lokaal meenemen langs de leukste ondernemers die Groningen rijk is en shop, eet, geef een lokaal verhaal! Lutje Lokaal is organisator van Lutje Lokale Zaterdag. Ontstaan als tegengeluid op Black Friday op de laatste zaterdag van november. Inmiddels uitgegroeid…

Ontdek het evenement