Locatie:

Oostkant-Oosterstraat-e.o.

Damsterdiep 38

9711SM Groningen

Happy Koters

Wat vind ik bij jou?
Bij Happy Koters vind je kwalitatief goede, als nieuw uitziende tweedehands kinderkleding van maat 44 t/m 176. Daarnaast vind je bij Happy Koters (tweedehands) positiekleding, duurzaam speelgoed, goede boeken, ergonomische draagzakken en meer…

Wat vind je zelf het leukste aan je onderneming?
Het leukste vind ik wel de spelende kinderen in de winkel terwijl de ouders wat leuks uitzoeken. De kinderen kunnen spelen met "open einde" speelgoed, een parcours bouwen of heerlijk rustig aan de speeltafel spelen. Zo kun je zelf rustig rondkijken tussen al het moois wat Happy Koters te bieden heeft.

Ook genieten we van de oma’s die kleding of speelgoed voor de kleinkinderen kopen en soms foto’s maken om ter plekke te appen naar de kinderen om te checken of ze ‘t wat vinden.

Wat maakt jou lutje?
Wij zijn Lutje Lokaal omdat de Groningers zelf hun (kinder)kleding bij Happy Koters inbrengen voor een nieuwe draagronde. De tweedehands kleding die wij verkopen is dus veelal gedragen door Lutje (kleine) Groningers!

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Wonen, Lifestyle & Accessoires Een fijn thuis; jouw plek waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Ingericht naar jouw smaak, met dingen waar je blij van wordt. Breng een bezoekje aan een van de interieurwinkels van Groningen en laat je inspireren door het brede assortiment en het deskundige advies. Hier kan je eindeloos testen, combineren…

Ontdek het evenement