Locatie:

Oostkant-Oosterstraat-e.o.

Damsterdiep 42

9711 SM Groningen

Find

Laat tijdens Lutje Lokale Zaterdag weten dat je er via Lutje Lokaal bent en je mag bij aankoop iets uitzoeken van het speciaal geselecteerde rek!

Simone & Mieke van Find hebben vintage en designer tweedehands dameskleding voor alle leeftijden, of je nu 15 of 85 jaar oud bent. Find zit in een klein Gronings pand, de Tweeling genaamd. Het is al ruim 400 jaar oud. We hebben geen plannen om naar een groter pand te gaan, we zitten hier gezellig en goed met een fijne huurbaas. Groter betekent niet altijd beter en leuker. Ook dat past helemaal bij sustainable en duurzaam ondernemen.

Het leukste compliment dat ik ooit kreeg
Leuk en mooi assortiment, leukste tweedehandskledingzaak, goede sfeer, goede muziek en kennis van zaken.

Mijn ultieme Lutje Lokaal tip
Koop zoveel mogelijk lokaal. Daarmee steun je de kleine ondernemer, die de sfeer van de stad maakt. Want zonder hen worden de grote steden een eenheidsworst van dezelfde ketens.

Heb je nog een leuke anekdote?
Een klant verveelde zich thuis. Haar man zei: “Waarom ga je niet even gezellig bij Find langs, dan kom je altijd weer blij terug”.

Tot ziens bij Find!

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Welkom in Groningen! Ontdek de stad door de ogen van een toerist. Laat je door Lutje Lokaal meenemen langs de leukste ondernemers die Groningen rijk is en shop, eet, geef een lokaal verhaal! Lutje Lokaal is organisator van Lutje Lokale Zaterdag. Ontstaan als tegengeluid op Black Friday op de laatste zaterdag van november. Inmiddels uitgegroeid…

Ontdek het evenement