Locatie:

Centrum-Zwanestraat-e.o.

Oude Kijk in t Jatstraat 3

9712 EA Groningen

Felicità

Tijdens Lutje Lokale Zaterdag staat er een hapje en drankje voor je klaar én mag je meedoen met de win actie voor een cadeaubon van €50,-

Welkom!
Felicita betekent geluk in het Italiaans, dat is ook precies wat je wilt hebben als je gaat schatzoeken in vintagewinkels.

Voor de basics hoef je niet naar Felicita te gaan, wel voor eye catchers. Denk hierbij aan aparte items van de mooiste materialen. De collectie bestaat uit een mix van vintage en designerkleding. Of je nou maat XS hebt of XXL, jong bent of al op leeftijd, iedereen kan hier slagen.

In de winkel staat altijd fijne muziek op, geurkaarsje aan en wie wil kan een kopje koffie  krijgen.  De sfeer is voor mij erg belangrijk, de winkel moet laagdrempelig zijn en gezellig.

Ik krijg vaak het compliment dat ik perfect in de 9 straatjes in Amsterdam zou passen. Door mijn modeopleiding en vele jaren ervaring in de mode help ik je ook graag als styliste. Ook ben ik altijd eerlijk, ik verkoop liever minder op een dag aan mensen die met een big smile de winkel uit gaan, dan veel aan mensen die thuis toch twijfelen over hun aankoop.

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Welkom in Groningen! Ontdek de stad door de ogen van een toerist. Laat je door Lutje Lokaal meenemen langs de leukste ondernemers die Groningen rijk is en shop, eet, geef een lokaal verhaal! Lutje Lokaal is organisator van Lutje Lokale Zaterdag. Ontstaan als tegengeluid op Black Friday op de laatste zaterdag van november. Inmiddels uitgegroeid…

Ontdek het evenement