Locatie:

Westkant-Brugstraat-e.o.

Astraat 8

9718 CR Groningen

De Stijlmeester

Tijdens Lutje Lokale Zaterdag hebben we een win actie voor een maatoverhemd t.w.v. € 145,- Dit overhemd is geel en door de winnaar zelf samen te stellen tot in het kleinste detail. Verder kunnen de klanten stofstalenΒ  zien, voelen en ruiken en verdere informatie ontvangen wat er komt kijken bij het kiezen van maatkleding. Dit alles onder het genot van een drankje.Β 

π†πšπ¬π­π―π«π’π£ 𝐞𝐧 𝐬𝐟𝐞𝐞𝐫𝐯𝐨π₯
Onze winkel is zo ingericht dat je je er op je gemak voelt. We ontvangen je met koffie en geven je alle gelegenheid om te ontdekken hoeveel moois er mogelijk is. Snel een paar toffe schoenen, een riem of een geschenkbox kopen? Kan ook, loop gewoon even binnen en: welkom!

𝐌𝐚𝐚𝐭𝐩𝐚𝐀 𝐀𝐒𝐣𝐀𝐞𝐧
Als je bij ons langskomt om te kijken of je een maatkostuum wilt, krijg je in 1 oogopslag te zien wat er allemaal kan. En als we je dan de stoffen tonen waaruit je kunt kiezen... dan maak je een afspraak om er binnenkort eens uitgebreid voor te gaan zitten.

π’πœπ‘π¨πžπ§πžπ§ 𝐞𝐧 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐬𝐨𝐒𝐫𝐞𝐬
De Stijlmeester houdt van kwaliteit en een persoonlijke stijl. Dat zie je in onze collectie bijzondere schoenen en accessoires. Van stoer en robuust tot verfijnd en vrolijk, je vindt bij ons wat bij jou past.

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Welkom in Groningen! Ontdek de stad door de ogen van een toerist. Laat je door Lutje Lokaal meenemen langs de leukste ondernemers die Groningen rijk is en shop, eet, geef een lokaal verhaal! Lutje Lokaal is organisator van Lutje Lokale Zaterdag. Ontstaan als tegengeluid op Black Friday op de laatste zaterdag van november. Inmiddels uitgegroeid…

Ontdek het evenement