Locatie:

Zuidkant-Folkingestraat-e.o.

Folkingestraat 12B

9711JW Groningen

De Heksenketel

De Heksenketel
Lokaal handgemaakte dameskleding, sieraden en accessoires voor eigenzinnige vrouwen die niet houden van 13 in een dozijn. Mieke, Mirjam, Paula, Margo en Emmy maken met liefde en aandacht unieke, meestal kleurrijke dameskleding, ook op maat.

Met z’n zessen zorgen we voor een mooie, afwisselende collectie die nergens anders te koop is. Kom je langs in de winkel? Dan tref je (bijna) altijd één van ons. En heb je een lastige maat? Geen probleem, want eventuele aanpassingen aan kleding doen we zelf.

En onze naam? Wees niet bang! We zijn geen heksen. Het is die ketel: veel creatieve, eigenwijze makers bij elkaar zorgen soms voor een heksenketel 😁

Het leukste compliment dat we ooit kregen?
Dat we een aantal vaste klanten hebben die jaarlijks één of meerdere keren de moeite nemen om uit het midden/westen van het land helemaal naar ons toe te komen om kleding te kopen.

Onze ultieme Lutje Lokaal tip

MiskMask

 

Tot ziens bij de Heksenketel,

Mieke, Mirjam, Paula, Margo en Emmy

 

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Wonen, Lifestyle & Accessoires Een fijn thuis; jouw plek waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Ingericht naar jouw smaak, met dingen waar je blij van wordt. Breng een bezoekje aan een van de interieurwinkels van Groningen en laat je inspireren door het brede assortiment en het deskundige advies. Hier kan je eindeloos testen, combineren…

Ontdek het evenement