Locatie:

Oostkant-Oosterstraat-e.o.

Oosterstraat 16

9711NT Groningen

38 Dresses and a Suit

38 Dresses in Groningen

38 Dresses and a Suit is een winkel met superleuke retro merkkleding. Heel veel jurkjes van oa. Tante Betsy, Froy & Dind, Naar hartenlust je verlekkeren aan prachtige jurkjes?

Kom eens kijken bij 38 Dresses Stad, een winkel vol met jurkjes met een vleugje retro. Je vindt hier een kleurrijke collectie, samengesteld voor nostalgische retro meisjes, hakjesdames, flowergirls en stoere chicks. Deze tijdloze stijl is niet ‘on trend’ maar wel altijd hip. Met originele, comfortabele jurken en rokken die je heel gekleed kunt dragen met hakjes, maar ook heel basic met gympen en een vest.

De grootste collectie van Tante Betsy vind je hier! Samen met Queen Kerosin en Zip73-. Verder staat de winkel vól met cadeautjes en home & living items.

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Wonen, Lifestyle & Accessoires Een fijn thuis; jouw plek waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Ingericht naar jouw smaak, met dingen waar je blij van wordt. Breng een bezoekje aan een van de interieurwinkels van Groningen en laat je inspireren door het brede assortiment en het deskundige advies. Hier kan je eindeloos testen, combineren…

Ontdek het evenement