Locatie:

Oostkant-Oosterstraat-e.o.

Oosterstraat 16

9711 NT Groningen

38 Dresses and a Suit

Tijdens Lutje Lokale Zaterdag mag je bij ons aan het rad van fortuin draaien voor allerlei leuks! 

38 Dresses in Groningen

38 Dresses and a Suit is een winkel met superleuke retro merkkleding. Heel veel jurkjes van oa. Tante Betsy, Froy & Dind, Naar hartenlust je verlekkeren aan prachtige jurkjes?

Kom eens kijken bij 38 Dresses Stad, een winkel vol met jurkjes met een vleugje retro. Je vindt hier een kleurrijke collectie, samengesteld voor nostalgische retro meisjes, hakjesdames, flowergirls en stoere chicks. Deze tijdloze stijl is niet ‘on trend’ maar wel altijd hip. Met originele, comfortabele jurken en rokken die je heel gekleed kunt dragen met hakjes, maar ook heel basic met gympen en een vest.

De grootste collectie van Tante Betsy vind je hier! Samen met Queen Kerosin en Zip73-. Verder staat de winkel vól met cadeautjes en home & living items.

Aankomende evenementen

Datum: 01-01-1970

Locatie: Groningen

Over het evenement

Welkom in Groningen! Ontdek de stad door de ogen van een toerist. Laat je door Lutje Lokaal meenemen langs de leukste ondernemers die Groningen rijk is en shop, eet, geef een lokaal verhaal! Lutje Lokaal is organisator van Lutje Lokale Zaterdag. Ontstaan als tegengeluid op Black Friday op de laatste zaterdag van november. Inmiddels uitgegroeid…

Ontdek het evenement