Inschrijven

Sluit je aan bij Lutje Lokaal

Lutje Lokaal is begonnen als het tegengeluid op Black Friday en daarmee de Groningse variant van de Amerikaanse Small Business Saturday. Tijdens deze Lutje Lokale Zaterdag vieren wij de Lutje (Gronings voor kleine) ondernemers en bedanken we met elkaar onze klanten voor hun steun. Inmiddels is het uitgegroeid tot een halfjaarlijks terugkerende dag, gevuld met vrolijkheid, cadeautjes en verrassingen. Ook de rest van het jaar zorgen wij voor verbinding tussen onze ondernemers en laten we bewoners en bezoekers van Groningen graag kennis maken met deze vele gezichten. 

Lutje Lokaal is een sterk netwerk, en samen staan we sterker. Kom je d’r bij? Inschrijven doe je door het onderstaande formulier in te vullen, dan nemen wij contact met je op. Je bent heel welkom!

Inschrijven als ondernemer bij Lutje Lokaal

  1.

  Gegevens contactpersoon (wordt niet op website getoond)

  2.

  Gegevens van je onderneming (wordt op website getoond)

  3.

  Aanvullende gegevens (wordt op website getoond)


  Bekijk lidmaatschap voorwaarden

  1. Je onderneemt lokaal in of rond de binnenstad van Groningen.

  2. Je bent zelf de motor van jouw Groningse zaak. Je verantwoordelijkheid gaat van marketing tot inkoop. Je spreekt met regelmaat je klanten en boent bij wijze van spreken af en toe een wc.

  3. Je bent gastvrij. Je scoort overwegend positieve reviews en/of goede mond tot mond reclame op houding/gedrag. Lutje Lokaal staat voor een welkom en warm gevoel!

  4. Je bent geen 'verzamelaar' van BV's en ondernemingen. Je mag ergens anders een vestiging hebben natuurlijk, of wellicht enkele bij elkaar passende zaken runnen zolang je jezelf herkent in punt 2. Wanneer je een Grote Groninger bent (geworden), dan nodigen we je graag uit voor het 'Grote Vriend van Lutje'- lidmaatschap.

  5. Je bent ondernemer in horeca / wellness / hotels en overnachtingen / retail.

  6. Je neemt actief deel aan het Lutje Event.

  Wil jij duurzamer leven? Op deze kaart vind je keuzes in Groningen die daarbij passen. Zo kun jij op een leuke en eenvoudige manier de volgende stap zetten, én kunnen we samen werken aan een groener Groningen!

  Meer info >>