Inschrijven

Sluit je aan bij Lutje Lokaal

Lutje Lokaal is begonnen als het tegengeluid op Black Friday en daarmee de Groningse variant van de Amerikaanse Small Business Saturday. Tijdens deze Lokale Zaterdag vieren wij de Lutje (Gronings voor kleine) ondernemers en bedanken we met elkaar onze klanten voor hun steun. Inmiddels is het uitgegroeid tot een halfjaarlijks terugkerende dag, gevuld met vrolijkheid, cadeautjes en verrassingen. Ook de rest van het jaar zorgen wij voor verbinding tussen onze ondernemers en laten we bewoners en bezoekers van Groningen graag kennis maken met deze vele gezichten. 

Lutje Lokaal is een sterk netwerk, en samen staan we sterker. Kom je d’r bij? Inschrijven doe je door het onderstaande formulier in te vullen, dan nemen wij contact met je op. Je bent heel welkom!

Inschrijven als ondernemer bij Lutje Lokaal

  1.

  Gegevens contactpersoon (wordt niet op website getoond)

  2.

  Gegevens van je onderneming (wordt op website getoond)


  3.

  Aanvullende gegevens (wordt op website getoond)


  Bekijk lidmaatschap voorwaarden

  1. Je lokaal onderneemt in of rond de binnenstad van Groningen.

  2. Je zelf de motor bent van jouw Groningse zaak. Je verantwoordelijkheid gaat van marketing tot inkoop. Je spreekt met regelmaat je klanten en boent bij wijze van spreken af en toe een wc.

  3. Je gastvrij bent. Je scoort overwegend positieve reviews en/of goede mond tot mond reclame op houding/gedrag. Lutje Lokaal staat voor een welkom en warm gevoel!

  4. Je geen 'verzamelaar' bent van BV's en ondernemingen. Je mag ergens anders een vestiging hebben natuurlijk, of wellicht enkele bij elkaar passende zaken runnen zolang je jezelf herkent in punt 2. Wanneer je een Grote Groninger bent (geworden), dan nodigen we je graag uit voor het 'Grote Vriend van Lutje'- lidmaatschap.

  5. Je ondernemer bent in horeca / wellness / hotels en overnachtingen / retail.

  6. Je actief deelneemt aan het Lutje Event.